Nakon mjesec dana koliko je trajala nagradna igra “Razgovoruša uz Dino Kafu”, sretni dobitnici danas su preuzeli svoje nagrade u prostorijama Radio Kameleona.

Treću nagradu, odnosno pekač hljeba, osvojila je Amera Bečirhodžić Ajdinović iz Visokog. Amerinu nagradu preuzela je njena prijateljica, Dženana Hadžić:

“Amera je jako sretna. Kaže da stalno sluša Kameleon dok je Dino Kafa na njenom stolu, te da će nastaviti igrati nagradne igre. Također, Amera se zahvalila Dino Kafi i Radio Kameleonu na odličnoj nagradi”, kaže nam Dženana Hadžić.

Dženana Hadžić

Druga nagrada, Smartphone mobitel, otišla je u ruke Hajre Halilović iz Žepča. Hajra otkriva kako je izgledao njen put do nagrade:

“Molila sam svoje prijatelje da lajkaju i dijele moju priču. Pomogli su mi tako i nekako im se moram odužiti. Hvala puno Dino Kafi i Radio Kameleonu, presretna sam, stvarno se nisam nadala nagradi”, izjavila je Hajra.

Hajra Halilović

Najagilniji u velikoj nagradnoj igri “Razgovoruša” bio je Tuzlak Mirza Šehanović, koji je na kraju osvojio 32″ Telefunken LED TV.

“Presretan sam zaista, dobio sam jako vrijednu nagradu. Imam mnogo prijatelja koji su me podržali i ovim putem im se zahvaljujem. Hvala, posebno Dino Kafi koju svakodnevno moja porodica pije i osim TV-a, dobili smo veoma vrijedan paket kafe. Dakle, hvala Kameleonu i Dino Kafi – dva vodeća brenda”, rekao je Šehanović.

Mirza Šehanović

Dino Kafa i Kameleon se zahvaljuju svim učesnicima i dobitnicima vrijednih nagrada nagradne igre “Razgovoruša”.